Workshop BSO Ichthus en SKOS

Op donderdag 16 januari 2014 ga ik starten met een workshop in Schoonhoven. In samenwerking met SKOS (St. Kinderopvang Schoonhoven) en de bassisschool Ichthus bied ik 2 workshops aan.

Workshop 1:
Hippo 2e sessie 2012-07-16 002Engels voor het jongere kind: groep 1,2 en 3
Samen met de handpop Hippo en haar vriendjes Monkey, Cat and Dog gaan we op avontuur. In 6 lessen gaan we aan de slag rond het thema ‘begroeting’ en ‘a face’. De kinderen leren van alles over de begroeting in het Engels en alle onderdelen in het gezicht zoals ogen, neus, gezicht etc. Rond dit thema ga ik samen met de kinderen knutselen, liedjes zingen, woorden leren, verhaaltjes vertellen en uitbeelden en nog veel meer. Meld uw kind aan bij SKOS en doe mee met deze workshop! Kosten voor de workshop: € 60,00 per kind

Workshop 2:
plaatje TattybogleEngels voor het oudere kind: groep 4,5,6 en 7
Met de kinderen gaan we in 6 lessen een stuk van de musical ‘Tattybogle’ instuderen. Deze musical gaat over de vriendelijke vogelverschrikker Tattybogle. Samen met de boer moet hij de kraaien en vossen van het veld verjagen. Maar deze vriendelijke vogelverschrikker heeft een te groot hart en sluit al snel vriendschap met de andere dieren. Samen zien zij de jaargetijden voorbij trekken en beleven ze vrolijke avonturen. Een musical die gaat over vriendschap en samenwerking.
De kinderen leren het lied ‘Dancing in the wind’, leren de Engelse woorden rond dit thema, knutselen aan de kostuums en leren danspasjes voor de liedjes. Hierbij geldt dat Engels het doel is en de musical het middel. Alles staat in het teken van het aanleren van de Engelse taal . De workshop kost € 60,00 per kind. Er kunnen maximaal 10 kinderen aanmelden. Inschrijving via SKOS.

U kunt alvast een stukje bekijken van van de musical Tattybogle in de onderstaande link:

http://www.youtube.com/watch?v=ZJFJxFxzhE0

Ik kijk erg uit naar deze workshops en ik heb er al zin in om met de kinderen aan de slag te gaan!