Cambridge Youth

Bijlessen
Cambridge Youth valt onder het bedrijf Cambridge Kids. Cambridge Youth verzorgt bijlessen voor scholieren binnen het voortgezet onderwijs. De bijlessen zijn gericht op de moeilijkheden waar de scholier tegenaan loopt op zowel het gebied van lees-, schrijf-, spreekvaardigheid, grammatica en spelling. Samen met de leerling wordt tijdens de eerste ontmoeting gekeken waar de moeilijkheden liggen. Deze moeilijkheden worden zoveel mogelijk in kaart gebracht. Naar aanleiding hiervan ga ik een plan van aanpak opstellen om aan het probleem te werken.

Bijlessen Cambridge Certificates

Tevens geef ik bijles voor scholieren die bezig zijn met de voorbereidingen voor de Cambridge examens binnen hun eigen school. Deze lessen zijn gericht op het behalen van de Cambridge Certificates FCE (First/First for school and CAE (Cambridge Advanced Exam).

U kunt zelf aangeven in welke frequentie de bijlessen gegeven worden. Dit kan wekelijks, maar ook bv. twee wekelijks of maandelijks. Dit naar aanleiding van de aard van het probleem. Dit gaat altijd in overleg met de ouders.